01
02

Maak kennis met het Gervi-team

Guido Kathagen - Zaakvoerder Gervi Wilsele

guido.kathagen@gervi.be

Geen enkel Gervi-product heeft geheimen voor Guido. Bent u op zoek naar een sauna of een speciale inrichting? Dat is Guido zijn stokpaardje! Hij is niet alleen zaakvoerder bij Gervi Leuven, maar ook een fervent badmintonspeler en voetbalfan. Daarenboven is hij echte autoliefhebber en geniet hij graag van het leven. Kortom: hij is gepassioneerd door alles wat hij doet!

Babs Frooninckx - Sales & Aftersales

babs.frooninckx@gervi.be (24u/24u)

016/44 70 34  (ma-vri: 10u-12u30, 13u-18u)

Babs is niet alleen leergierig, ze is ook een echte doorzetter en dat maakt van haar de geknipte persoon om uw wellness-project tot een goed einde te brengen. Na het werk geniet ze graag van een gastronomisch avondje of van een momentje in haar Hotspring Spa met haar zoon. Met andere woorden: ze weet heel goed waarover ze spreekt. Quality time is een must voor Babs!

Lets connect on LinkedIn

Sofie Kino - Sales & Aftersales

sofie.kino@gervi.be (24u/24u)

016/44 70 34  (ma-vri: 10u-12u30, 13u-18u)

Na een lange carrière in de immobiliën heeft Sofie nu gekozen voor de wereld van wellness en relaxen! Ze is getrouwd met Maarten en trotse mama van twee energieke kids, Elien en Gilles. In haar vrije tijd kan ze genieten van etentjes met vrienden en een lekker glaasje wijn, sporten of zich laten verwennen in een beautysalon. 

Let's connect on LinkedIn

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken