01

Vorige

NIEUW: HotSpring Limelight-collectie 2018

Een knap staaltje design

De gloednieuwe Hot Spring Limelight-collectie van 2018 beschikt zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant over een prachtig design. Innovatie en meer binnenruimte staan hierin centraal. De opvallende horizontale lijnen van de omkasting zijn geïnspireerd op trends voor buitenshuis design en geven de spa een moderne en tegelijk tijdloze look.

Verlichting aan de buitenkant

De twee hoekverlichtingen aan de buitenkant beschikken over een aanpasbare helderheid, zes kleurenopties en een matte lens om 's avonds een aanpasbare gloed te creëren, terwijl ze overdag mooi geïntegreerd zijn in het ontwerp van de omkasting.

 

Ruime zitplaatsen & grotere binnenruimte

De nieuwe vierkante vorm is niet alleen visueel aantrekkelijker, maar maakt het ook mogelijk om de radii in de hoeken te versmallen, waardoor er plaats vrijkomt in de hoekzitplaatsen en de binnenruimte.

Het licht gezien – Lichtpunten opnieuw uitgevonden

In 2018 brengt het design van de binnenkant de verlichting naar een heel ander niveau met een mix van drie lensgroottes op één lijn. Hierdoor wordt de omtrek van de kuip geaccentueerd en ontstaat er een indrukwekkend effect.

Service door design - Nieuw logo-lampje

Onze eigen software en de duidelijk zichtbare kleurgecodeerde verlichting vertellen u in één oogopslag wanneer de spa de ingestelde temperatuur heeft bereikt. De spa geeft aan wanneer hij onderhoud, een filtervervanging of service nodig heeft. Een functie die enkel mogelijk is bij een Hot Spring-spa.

Bekijk hier de Limelight collectie 

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine