01

Vorige

Gervi Outdoor bestaat 1 jaar


Dit weekend klinken we op het 1-jarig bestaan van Gervi Outdoor. En dat vieren we graag met onze klanten. Kom dit weekend naar onze showroom en geniet samen met ons van een glaasje bubbels. 

Van dromen naar realiteit: het verhaal achter GERVI OUTDOOR

Ontspanning is een breed begrip... Voor de één is het een moment van rust en stilte in een comfortabele hoekje in de tuin, voor de ander een intense saunasessie. Bij Gervi hebben we er altijd naar gestreefd om welzijn ruim te interpreteren. Daarom bieden we al jaren totaaloplossingen aan om van je thuis een oase van rust en ontspanning te creëren. 


Die rust en ontspanning willen we doortrekken naar het begin van de creatie van deze oase. Onze Gervi showrooms zijn uitgerust met de beste wellnessproducten op de markt. Maar die winkelervaring is alleen maar prettiger als het dichtbij huis is. 

Gervi heeft in de afgelopen jaren 2 nieuwe showrooms geopend in Antwerpen en Gistel. Op die manier is er een Gervi showroom in ELKE Vlaamse provincie. Kortere autoritten en dus minder stress voor jou. 

Maar dit betekende ook dat we ons hoofdmagazijn moesten uitbreiden
Gervi huurde sedert enkele jaren een magazijn dichtbij het hoofdkantoor, maar dat huurcontract liep binnenkort af en hier was onvoldoende ruimte om nog verder de voorraad te beheren.

Gelukkig heeft Gervi de mogelijkheid gehad om aanpalende terreinen op de Rijksweg te kopen. Hierdoor werd een sterke uitbreiding van het magazijn mogelijk. 
Het magazijn achter het hoofdkantoor werd uitgebreid, maar wat met de  ruimte aan de kant van de Rijksweg?

Er werd gebrainstormed over alle mogelijke manieren om deze ruimte in te vullen. Dit moest het uithangbord worden van Gervi. Een plaats waar klanten écht kunnen "proeven" van de producten van Gervi. Zo gezegd, zo gedaan...
Het gebouw werd opgedeeld in een rechterdeel, linkerdeel en centraal de binnentuin. Het rechterdeel werd toegewijd aan beauty & fitness. Gervi Lounge Opgrimbie verhuisde naar deze locatie. Boven opende Bodyreset Personal Training een nieuwe vestiging met de fitnesstoestellen van Technogym.

De binnentuin zou het pareltje worden van het gebouw. Niet één maar DRIE zwemspa's omgeven door groen. 


Dan blijft er nog één ruimte over... 
Alle Gervi showrooms verkopen outdoor living producten, maar vrij beperkt vergeleken met de wellnessproducten. Dus, laten we 1 showroom volledig toewijden aan outdoor living! 

Eigenaar Rony en Josefa gingen naar een beruchte beurs in Parijs (Maison & Objet) om inspiratie op te doen voor deze showroom. Maar de keuze was groot en overweldigend...
Enkele maanden hierna kwam Josefa in contact met Jeroen. Gervi heeft eerder samengewerkt met Jeroen voor de exclusieve Paola Lenti bekleding van de HotSpring Spa's enkele jaren geleden. Al snel wisten we dat dit dé perfecte match zou worden voor deze showroom. 

Jeroen is dé man als het gaat over outdoor living. Dankzij zijn jarenlange ervaring in deze sector had Gervi volle vertrouwen in Jeroen. Het plaatje was voor ons compleet. 
Nu kwam het aan op uitvoering... Gedurende november, december en januari werd er hard nagedacht over de inkleding van deze ruime winkelruimte. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien: de materialen, de kleuren op de muren, de indeling van de ruimte, de juiste collecties, de planten en de aankleding, ... Uren en dagen gingen voorbij om deze showroom klaargestoomd te krijgen voor de opening. 

En toen was het zo ver! Gervi Outdoor werd geopend in juni 2019.
Dé kers op de taart binnen de Gervi groep! 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine