01

Vorige

Let's OFYR bij Gervi

OFYR staat bekend om zijn unieke eenvoud, multifunctionaliteit en prachtig design. Een prachtig kooktoestel voor wie houdt van design en kwaliteit.

 

Op dinsdag 12 februari is Philippe van OFYR naar Gervi Outdoor in Maasmechelen gekomen om onze wellness experts in detail te informeren over de OFYR kooktoestellen. Want wat maakt nu OFYR zo uniek en speciaal? 

Best of the best 

Gervi biedt enkel uiterst kwalitatieve producten met oog voor mooi design. Daarom kon OFYR niet ontbreken in ons aanbod. Het design is naast een streling voor het oog ook uiterst functioneel. Het onderhoud van de bakplaat is simpel: gebruik een dikke olie (zoals olijfolie bv.) om de plaat in te vetten na gebruik. Het verwarmen gebeurt ook simpelweg met brandhout. Pas wel op om de juiste brandhout te gebruiken... Zo zijn dennenhout en exotisch hout niet aan te raden. Wel ideaal zijn bijvoorbeeld beukenhout of kastanjehout. 

Klein design, grote indruk 

Het kan goed zijn dat je niet de mogelijkheid hebt om een OFYR kooktoestel te plaatsen omwille van ruimtegebrek of regels die gelden in het appartementsgebouw waar je woont. Helemaal geen probleem denkt OFYR. Sinds dit jaar is OFYR met een zeer vernuftig product op de markt gekomen: de Tabl'o. 

OFYR Tabl'O

Bereid een heerlijke maaltijd aan tafel met de Tabl'O van OFYR. Simpel en snel aan te steken met kokosbriketten. De voordelen van deze kookeenheid?

  • korte opwarmtijd (in 30min klaar voor gebruik)
  • blijft 4 uur heet met 1 zakje briketten
  • geen elektriciteit
  • geen geur
  • geen rook
  • makkelijk te onderhouden

 

Wij zijn alvast overtuigd! 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine