Jacuzzi

Om heerlijk te ontspannen na een drukke dag of om samen met uw gezin, familie of vrienden te genieten is een jacuzzi echt ideaal. Jacuzzi, spa, whirlpool, bubbelbad, hottub… de termen worden regelmatig door elkaar gebruikt. Ze betekenen niet identiek hetzelfde, maar wat buiten kijf staat is dat u met een jacuzzi wellness van de bovenste plank in huis haalt.

Jaccuzi, what’s in a name?

Jaccuzi, jacuzi, jaccuzzi, jacouzi… de juiste schrijfwijze is ‘jacuzzi’. Het jacuzzi bad is namelijk genoemd naar zijn uitvinder, de Amerikaan Candido Jacuzzi, die een warmwaterbad met massagestralen maakte om de pijn van zijn reumatische zoon te verlichten. Jacuzzi is nu de handelsnaam van een Amerikaans fabrikant van bubbelbaden, maar de merknaam is wereldwijd zo ingeburgerd dat iedereen het bij dit type bad over ‘jacuzzis’ heeft.

 

Er zijn tegenwoordig meerdere fabrikanten die jacuzzi-type baden maken en u heeft dan ook een ruime keuze in jacuzzi’s: van een design jacuzzi en uitgebreide luxe jacuzzi tot een zwemjacuzzi. Bent u benieuwd naar wat de beste jacuzzi is voor u? Bij Gervi bent u in deskundige handen. Gervi is namelijk dé pionier van wellness in Vlaanderen en bracht, nu al ruim 30 jaar geleden, de allereerste jacuzzi’s voor thuisgebruik naar Vlaanderen.

Uw eigen privé jacuzzi is zo geregeld bij Gervi

Gervi biedt al sinds 1985 een hoogwaardig aanbod jacuzzi’s van HotSpring Spa voor thuisgebruik. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een geschikte prive jacuzzi. Een jacuzzi prive voor binnen of voor buiten of wilt u ter aanvulling van uw prive sauna jacuzzi kopen? Onze wellness experts helpen u graag bij uw keuze. Download onze brochure voor meer informatie of vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Of nog beter, kom eens langs in één van onze showrooms in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent om de jacuzzi’s te ontdekken en te testen!

 

Meerpersoonsjacuzzi: hoe meer zielen hoe meer vreugd

Wanneer u een jaccuzi wilt kopen, is het aantal personen die tegelijk van de jacuzzi wellness moeten kunnen genieten, een belangrijk aandachtspunt. De kleinste jacuzzi is een jacuzzi 2 persoons. Denkt u dat u voornamelijk alleen of samen met uw partner van de jaccuzi gebruik zal maken, dan zal een dergelijke 2 persoons jacuzzi zeker volstaan.

 

Wil u graag met meer personen tegelijk kunnen bubbelen en relaxen? Dan zal een 3 persoons jacuzzi bijvoorbeeld al meer geschikt zijn. Maar er zijn ook jacuzzi’s waar u comfortabel met z’n zessen of zevenen van kan genieten. Iedere volwassene beschikt dan over een eigen zit- of ligplaats en eigen jetstreams en massagestralen. Bij Gervi vindt u een uitgebreide keuze in jacuzzi 2 personen, jacuzzi 3 personen en jacuzzi 4 personen tot zelfs jacuzzi 6 – 7 personen!

Gervi.be, uw jacuzzi winkel

Gervi was in 1985 de eerste die jacuzzi’s voor thuisgebruik in Vlaanderen verkocht. De allereerste jacuzzi winkel in Maasmechelen werd er speciaal voor van een tuin met baden voorzien, zodat klanten de mogelijkheid hadden om de jaccuzi’s uitgebreid te bekijken en zelfs uit te testen. Van in het begin maakte Gervi bewust de keuze voor het gerenommeerde merk HotSpring Spa. Dit merk biedt verschillende modellen en collecties: fun jacuzzi’scomfort jacuzzi’s en luxe jacuzzi’s, die de allerbeste massage-ervaring bieden en tegelijkertijd ook duurzaam zijn in gebruik. U kan dan ook zeggen dat u bij Gervi een jacuzzi in iedere prijsklasse en naar elke smaak kan vinden.
Bovendien biedt Gervi u ook een jacuzzi outlet, waar u in aanbieding jacuzzi kan kopen. Wilt u een goedkope jacuzzi kopen dan moet u dus zeker eens de Gervi outlet jacuzzi bekijken. Dat kan overigens ook online, in de Gervi jacuzzi webshop. Wilt u een jaccuzi kopen voor uw zaak? Ook dat kan bij Gervi, want wij zijn ook een groothandel jacuzzi.

Tips voor de aankoop van een buiten jacuzzi

De meeste mensen willen een jacuzzi kopen voor buiten. Een jacuzzi is geen seizoensgebonden product, wat maakt dat u het hele jaar rond profijt zal hebben van uw jacuzzi in de tuin. Dit komt vooral door de vaste watertemperatuur van uw jacuzzi buiten, die steeds zo’n 38°C is. Zelfs in de winter is het daardoor heerlijk vertoeven in een outdoor jacuzzi. Méér nog; onderzoek heeft aangetoond dat de therapeutische effecten van een buitenjacuzzi in de koude maanden zelfs het grootst zijn.

Een jacuzzi in tuin of een tuin met jacuzzi? Het ligt er maar aan hoeveel ruimte u heeft en waar u het meeste belang aan hecht: uw tuin of heerlijk kunnen ontspannen. Heeft u er in uw jacuzzi tuin de ruimte voor, dan is een jacuzzi zwembad-combinatie misschien ideaal. Heeft u geen tuin? Ook geen probleem; u kan dan altijd nog kiezen voor een jacuzzi op dakterras of balkon!

Bent u op zoek naar een jacuzzi voor in de tuin, een jacuzzi op balkon of een jacuzzi dakterras? Bij Gervi vindt u gegarandeerd de jacuzzi voor buiten die u zoekt. Wanneer u een buiten jacuzzi kopen gaat, is het aangewezen om op voorhand al een geschikte plek in uw tuin te zoeken. Kies voor een beschutte of overdekte plaats, zodat u ook in de wintermaanden van wat privacy kan genieten. Let er overigens ook op dat u uw tuin jacuzzi niet direct onder of naast een boom plaatst, om vallende bladeren te vermijden.

Wilt u een jacuzzi voor buiten kopen? Bij Gervi bent u aan het juiste adres. Wij hebben al heel wat tevreden klanten die onze uitgebreide keuze in jacuzzi buiten prijzen en we komen met plezier uw jacuzzi in tuin plaatsen. Is een buiten jacuzzi goedkoop? Niet echt. De prijs jacuzzi buiten hangt onder meer af van de kwaliteit en dichtheid van de isolatie. Maar juist omdat mensen een jacuzzi buiten kopen om ook in de wintermaanden te kunnen gebruiken, is een hoogwaardige isolatie essentieel. Los van de buiten jacuzzi prijzen, is er het genot en jarenlange plezier dat u eraan zal beleven! Welke prijs zet u op uw ontspanning en genot? 

Tips voor de aankoop van een indoor jacuzzi

Wilt u graag een jacuzzi binnen plaatsen? Ook hiervoor kan u bij Gervi.be terecht. Met een binnen jacuzzi maakt u van uw badkamer al direct uw eigen wellness oord. Is uw badkamer er niet groot genoeg voor, maar heeft u bijvoorbeeld nog een ruimte op zolder, in de kelder, of een slaapkamer, die u niet (meer) gebruikt? Ook die ruimte kan met een jacuzzi binnen vrijwel direct omgetoverd worden tot uw privé oase van rust en ontspanning!

De voordelen van een inbouw jacuzzi

Voordat u een jacuzzi te koop zoekt, moet u zich niet alleen de vraag stellen voor hoeveel personen hij geschikt moet zijn en of u hem binnen dan wel buiten wilt plaatsen. Een volgende vraag is of u kiest voor een opbouw jacuzzi of een ingebouwde jacuzzi.

Het spreekt voor zich dat wanneer de jacuzzi in de grond is ingegraven, het nog meer een geheel vormt met de rest van uw tuin. Een inbouwjacuzzi is meer dan alleen een jacuzzi ingraven in uw tuin; hij wordt helemaal in het design van uw tuin geïntegreerd en u kan deze perfect op maat laten maken. Bent u benieuwd naar de technologische en bouwkundige hoogstandjes die bij een jacuzzi inbouw mogelijk zijn? Neemt u gerust contact op met Gervi, want als u dat wenst kunnen we voor u uw jacuzzi inbouwen

Voor uw privé spa: jacuzzi

Een jacuzzi bubbelbad is wellness ten top. De heerlijke warme bubbels en massagejets, waaraan de ‘whirlpool’ jacuzzi ook z’n naam dankt, zijn niet alleen super ontspannend voor zowel uw lichaam als geest, maar hebben ook tal van positieve eigenschappen voor uw gezondheid. Daarom ook dat Candido Jacuzzi whirlpool bad had bedacht om zijn 8-jarige reumatische zoon Kenneth te helpen.

Onderzoek toont steeds opnieuw aan dat mensen met reuma en artritis of mensen met pijnlijke ledematen veel baat hebben bij regelmatig gebruik van een bubbelbad jacuzzi. Door het warme water vermindert de druk op spieren en gewrichten, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de pijn vermindert. Het verschil met een oorspronkelijke houten ton met warm water, ‘hottub’: jacuzzi baden hebben warm water dat steeds in beweging wordt gehouden. Want dat is op zichzelf ook nog eens goed voor uw fysieke gezondheid. De HotSpring Jacuzzi-modellen uit het Limelight of Highlife gamma zijn bijvoorbeeld voorzien van extra jetvariatie, waardoor u een complete en instelbare hydromassage voor uw lichaam kan creëren. HotSpring jacuzzi’s beschikken over gepatenteerde jets die ontworpen zijn voor specifieke spiergroepen. Benieuwd welk model jacuzzi HotSpring voor u geschikt is? Download dan gerust al eens de gratis inspiratiebrochure op onze website!

 

Geen wonder ook dat in ieder kuuroord ‘spa’ en jacuzzi onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ook heerlijk voor of na een sauna, jacuzzi. Beiden, sauna en jacuzzi, hebben immers weldadige effecten op uw lichaam en geest. 

Een jacuzzi kopen? Bij Gervi.be natuurlijk!

U bent overtuigd door alle voordelen en wil graag een jacuzzi kopen? Maar wat kost een jacuzzi eigenlijk? Wanneer u kijkt en vergelijkt, merkt u direct een groot verschil in prijzen. En naast de effectieve kostprijs jacuzzi zijn er nog de aan het verbruik gerelateerde kosten jacuzzi. U kan deze kosten zelf ervaren wanneer u bijvoorbeeld eerst een jacuzzi test. Let op: eens u de weldaad van uw eigen bubbelbad heeft ervaren, wilt u nooit meer anders!

Wat bepaalt de jacuzzi prijs?

Er bestaan grote verschillen in de jacuzzi prijzen. Dit verschil in spa jacuzzi prijzen kan grotendeels door 3 factoren verklaard worden. Eerst en vooral worden jacuzzi prijzen beïnvloed door de kwaliteit en dichtheid van de isolatie. Hoe meer isolatiemateriaal er is gebruik, hoe hoger de prijs.

Daarnaast speelt ook de filtercapaciteit een rol bij het bepalen van de prijzen jacuzzi. Last but not least wordt de prijs jacuzzi ook nog bepaald door de afwerking en variatie in massagejets. Wilt u gewoon kunnen genieten van heerlijk warme bubbels, dan kan u een relatief goedkope jacuzzi kopen. Wilt u echt van een hydromassage kunnen genieten, dan zal de jacuzzi zich wat de prijs betreft in het hogere segment bevinden.

Goedkope jacuzzi kopen?

Een jacuzzi goedkoop? Dat zal u ons niet horen zeggen. Een jacuzzi kopen, goedkoop of niet, is toch altijd een behoorlijke investering. Zoals hierboven reeds aangegeven, kunnen de prijzen flink variëren, naargelang merken maar vooral naargelang de uitvoering. De goedkoopste jacuzzi zal altijd een 2 persoons jacuzzi buiten zijn zonder al te veel functionaliteiten en hydromassage-opties. Wilt u graag optimaal kunnen genieten van alle therapeutische voordelen, dan kan u beter niet de goedkoopste jacuzzi kopen.

 
Zoekt u toch een goedkope jacuzzi voor buiten of voor binnen? Check dan zeker ook eens de jacuzzi aanbieding bij Gervi.be of onze tweedehands jacuzzi’s. Zo kan u bij Gervi.be ook relatief goedkoop jacuzzi kopen, zonder evenwel in te boeten aan kwaliteit en gebruiksgemak. Want dat is natuurlijk ook nog een factor die meespeelt. Al is een jacuzzi sowieso makkelijk in onderhoud, een uitgebreid filtersysteem maakt het onderhoud nog gemakkelijker! En dan hebben we het nog niet over de gebruikskosten. Is uw jacuzzi goedkoopste wat betreft aanschafprijs, hoe zit het dan met het verbruik? De HotSpring jacuzzi’s van Gervi.be verbruiken dankzij het gepatenteerde SmartJet systeem enkel de stroom die echt nodig is. Dankzij het unieke Energy Smart systeem wordt het energieverbruik verlaagd zodat u zich niet aan hoge energierekeningen moet verwachten. Is de prijs al dan niet goedkoop, jacuzzi verbruikskosten zo laag mogelijk kunnen houden is zeker net zo belangrijk! 

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken

jacuzzi jacuzzi/'s whirlpool jacuzzi kopen onderhoud jacuzzi