Design sauna? Kies voor KLAFS!

Design sauna en klafs sauna zijn in feite twee synoniemen. KLAFS, het saunamerk exclusief verdeeld door Gervi in België, staat gekend om het prachtige design van de sauna’s. De ontwerpers werken met uiterste precisie en aandacht voor vormgeving. Zo komen de mooiste design sauna’s tot stand. In elke Gervi sauna shop vindt u enkele exclusieve sauna’s van KLAFS.

 

Al onze sauna's

Private sauna thuis

Bezoekt u regelmatig een wellnesscenter met relax sauna’s? Veel van de regelmatige saunabezoekers overwegen de aankoop van een private sauna thuis. Een private sauna thuis biedt talrijke voordelen. U geniet in de privacy van uw woning van een intiem saunaritueel samen met uw partner of gezin. Als u kiest voor een design sauna op maat van KLAFS, dan heeft u bovendien de mogelijkheid om de private sauna volledig naar uw wensen te laten bouwen.

Design sauna installeren: doe beroep op ons service team!

Een design sauna installeren is niet eenvoudig, zeker niet als u niet van de handigste bent of weinig tijd heeft. Om een vlekkeloze plaatsing van een design sauna te garanderen, wordt deze uitgevoerd door ons gediplomeerd en getraind service team.


Onze Gervi techniekers weten van aanpakken en gaan tot het uiterste om uw design sauna probleemloos te plaatsen. Ook voor de plaatsing van een tuinsauna of buitensauna kunt u beroep doen op onze techniekers!

Design sauna kopen: ga voor niets minder dan de beste sauna!

De aankoop van een echte design sauna op maat betekent een investering in uw huis. Kies dan ook voor top kwaliteit en een perfecte afwerking van uw design sauna. Gervi garandeert u met KLAFS de beste sauna ervaring op de markt.


KLAFS heeft wereldwijd bekendheid vergaard met zijn mooiste design sauna’s en exclusieve afwerking. De beste sauna vindt u ongetwijfeld in één van de Gervi shops.

Sauna op maat: Onze medewerkers meten de sauna afmetingen 100% correct op bij uw thuis

Bij een sauna op maat is het noodzakelijk dat alles naadloos aansluit op de beschikbare ruimte. Om dit te garanderen biedt Gervi u een kosteloze extra service.


Onze medewerkers komen tot bij uw thuis om de design sauna op maat op te meten en maken hiervoor gebruik van nauwkeurige meetapparatuur. De sauna afmetingen zijn tot op de millimeter correct. Zo kan er niets mislopen bij de plaatsing van een designsauna!

Accessoires om uw sauna-belevenis te vervolledigen

In een sauna cabine van KLAFS kan u gebruik maken van accessoires om een extra touch te geven aan uw belevenis. Zo kan u werken met sauna geuren die, aangelengd met water, voor een zalige opgietsessie zorgen. De aroma’s van de sauna oliën kunnen u tot rust brengen of net een opwekkend gevoel stimuleren. U kunt kennismaken met al de accessoires in onze webshop.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

design sauna sauna klafs sauna op maat sauna\'s