Buitendouches: ideale combi met wellness

Een buitendouche of tuindouche is een douche die u buiten kunt plaatsen. De materialen van een buitendouche zijn daarom best weer- en uv-bestendig. Naast uw jacuzzi, op uw terras of in de nabijheid van een buitensauna: dit zijn de meest populaire plaatsen voor het installeren van een tuindouche.

 

Al onze buitendouches

Buitendouche & Jacuzzi

Voor of na het gebruik van een jacuzzi of swimspa is even douchen onder de tuindouche zalig. Na een lange werkdag of een intensieve sportinspanning kunt u zich opfrissen onder de buitendouche vooraleer u de jacuzzi instapt. Maar ook na een ontspannende hydromassage in het bubbelbad of een work-out in de zwemspa, is even afspoelen onder de buitendouche erg handig.


Buitendouche & Sauna

Een buitendouche is een ideale plek om af te koelen na het sauna ritueel. U vertoeft in de frisse buitenlucht (zodat uw longen eerst kunnen koelen) en het koude water van de tuindouche geeft uw lichaam de verfrissing die het nodig heeft.

Buitendouche & Infraroodcabine

Na het gebruik van een infraroodcabine, raadt Gervi aan dat u een lauwe douche neemt. In de lente en zomer is het aangenaam om dit in uw tuin of op uw terras te doen.


Buitendouches & Outdoor Living

Buitendouches passen perfect in de outdoor living lifestyle. In de warmere lente- en zomermaanden verplaatst het gezinsleven zich vaak van binnen naar buiten. Het is aangenaam vertoeven in de tuin en op het terras tijdens die maanden. Om van uw terras een gedroomd buitenplekje te maken, vindt u bij Gervi tal van outdoor living artikelen; van tuinmeubilair, over BBQ’s (outdoor cooking) tot buitendouches.


Een buitendouche biedt de verfrissing waar we zo naar snakken op zwoele zomeravonden. Buiten douchen, in de privacy van uw eigen tuin, tussen de frisgroene planten, bomen en met uw voeten in het gras, is een ervaring waarvan, zowel kinderen als volwassenen, echt genieten!

Buitendouche gamma

Het buitendouche gamma van Gervi bestaat uit de design buitendouches van oa. Ideal, VOLA en Jee-O. Deze merken staan bekend om hun functionele buitendouches met een kwalitatieve afwerking. Daarnaast zijn de buitendouches uit het gamma van Gervi direct herkenbaar aan hun unieke vormgeving en design.

Buitendouche kopen: enkele tips

  • Investeer in kwaliteit: een buitendouche staat jaar na jaar buiten in uw tuin. Zorg dat u kiest voor een kwaliteitsmerk zodat u ook jarenlang kunt genieten van uw buitendouche.
  • U wilt een buitendouche installeren? Laat u adviseren door een deskundige technieker. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de wateraan- en afvoer, het winteronderhoud, enz. van een buitendouche. Onze wellness expert staan u graag bij met raad en daad bij de plaatsing van uw buitendouche. Stel uw vraag online of bezoek één van onze buitendouche winkels.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken